Veganské bezlepkové recepty



1. Nejdříve rozmixujeme fazole se zeleninou a pak přidáme zbytek surovin a dobře promícháme. Těsto nesmí být příliš tuhé ani řídké. Lžící klademe na plech s pečícím papírem hromádky, které pomocí lžíce tvarujeme. Pečeme v předehřáté troubě na 170°C

Všechny suroviny dobře promícháme a z těsta, které drží pohromadě tvoříme sušenky. Já vytvořila pomocí lžíce pouze kuličky a nechala je v tomhle tvaru. Sušenky pečeme v předehřáté troubě na 170°C

Rizoto se připravuje téměř samo a je uvařené během chvilky. Díky kokosovému krému je krásně voňavé, jemné a prostě chutná úžasné:)

Tyčovým mixérem rozmixujeme fazole s banány a avokádem a přidáme zbytek surovin. Všechno dobře promícháme a těsto rovnoměrně rozetřeme na malý plech s pečícím papírem. Nahoru dáme kousky čokolády a dáme péct na 170°C a pečeme tak dlouho dokud nezačne brownies napovrchu praskat.

Nekynuté, zdravé a moc dobré vegan mrkvové koláčky bez lepku, které si můžete naplnit čím jen budete chtít:) Já jsem je naplnila mletými vlašskými ořechy smíchanými s trochou vody a čekankovým sirupem, mletým mákem smíchaným s povidlami a meruňkovou marmeládou smíchanou s mletým kokosem.

Facebook - Veganbezlepku - veganské bezlepkové recepty